Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Επιστολή προς Αι Βασίλη(επικαιροποιημένο).

Κάθε χρόνο σου ζητώ, να μου φέρεις κάτι. Φέτος αλλάζουνε τα πράγματα. Δεν θέλω να μου φέρεις, κάτι. Θέλω να μου πάρεις..

Θέλω να μου πάρεις την ανασφάλεια για το αύριο,τον πόνο των γερόντων και των αδυνάτων,να σταματήσεις την ομαδική φυγή των νέων στο εξωτερικό,τις αυτοκτονίες στο εσωτερικό.


Θέλω να πάρεις όλους τους ψεύτες και τους απατεώνες που θέλουν να με σώσουν χωρίς να με έχουν ρωτήσει και χωρίς εγώ να θέλω να σωθώ από αυτούς

.
Θέλω να μου πάρεις, τα δελτία ειδήσεων… μάλλον όχι μόνο τα  δελτία ειδήσεων αλλά και  όσους είναι μέσα, ή περίπου όλους

.
Θέλω να μου πάρεις την αλαζονία και την έπαρση που κυβερνάει, τον τόπο μας. Όλους αυτούς του ανίκανους και όλους εκείνους τους αδίστακτους. Πάρε μαζί τους και ότι σάπιο και σαθρό, είπαν και έφτιαξαν.Πάρε-να κάνουν συντροφιά  όσους μέχρι σήμερα πέρασαν το κατώφλι των φυλακών-και τον Παπακωνσταντίνου,τον προιστάμενο του τον ΓΑΠ,τη παρέα τους όλη που εμφανίστηκαν στη πιο κρίσιμη στιγμή της νεώτερης ιστορίας μας,από το πουθενά για να καταστρέψουν ότι με κόπο και αίμα είχαν κάνει γενιές Ελλήνων(Μπατζελήδες,Γερουλάνους και λοιπούς μέχρι τότε ανύπαρκτους).


Θέλω να πάρεις από κοντά μου, το γραμματοκιβώτιο με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, τους φακέλους της εφορίας με την έκτακτη εισφορά, και τις άλλες ειδοποιήσεις της εφορίας. Θέλω να μου πάρεις το άγχος που έχω συνεχώς και την θλίψη που νιώθω καθημερινά.


Θέλω τέλος, να μου πάρεις, όλες τις άσχημες μέρες που έρχονται. Ακούω ότι θα είναι πολλές. Και αν δεν μπορείς να πάρεις το «άσχημες», πάρε τουλάχιστον το «πολλές».