Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η τελευταία ευκαιρία μας.

Έφτασε λοιπόν η ώρα που θα πρέπει να πούμε το μεγάλο "Όχι" ή να ζήσουμε στην ανυποληψία,τη χλεύη και την ατίμωση σαν κράτος.
Τούτες τις ώρες παίζετε η ιστορία μας και το μέλλον τούτης της χώρας.Και δυστυχώς έλαχε να έχουμε"ηγέτες" μικρούς για το βάρος των αποφάσεων που καλούνται να πάρουν για εμάς,χωρίς να μας ρωτήσουν.
Μας κυβερνά μια παράταξη που έχει το 8% της προτίμησης των Ελλήνων,σε σύμπραξη με άλλα δυο κόμματα που στη καλύτερη των περιπτώσεων,έχουν ακόμα 35%...το σύνολο λοιπόν,43% ΟΛΟΙ μαζί!Για να αποφασίσουν για το 100% του λαού και μάλιστα για τα επόμενα 10,20,30,40....πολλά χρόνια.
Η ειρωνεία και η τραγικότητα μαζί,είναι ότι αυτοί που μας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση,καλούνται να δώσουν και την απάντηση,τη λύση αυτή τη στιγμή(υποβοηθούμενοι και στηριζόμενοι από τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε και τα τσιράκια τους "δημοσιογράφους" που έχουν εξαπολύσει ένα διαρκή πόλεμο προπαγάνδας υπέρ του μνημονίου),κάτω από την ασφυκτική πίεση και τα χρονικά dead lines των "εταίρων" μας,τραπεζιτών και τοκογλύφων που σαν όρνεα  είναι έτοιμα να κατασπαράξουν το κουφάρι(έτσι νομίζουν!),της πατρίδας μας.
Αλλά την απάντηση θα την πάρουν από εμάς,από τον λαό αυτής της χώρας,που δεν μπόρεσαν στρατοί ανά τους αιώνες να τον υποτάξουν,όχι μερικοί χαρτογιακάδες.

Λοιπόν εμείς τους λέμε "ΌΧΙ" ,δεν ξεπουλάμε τη πατρίδα μας,δεν παραχωρούμε Εθνική κυριαρχία,δεν παραδίδουμε τον πλούτο μας,δεν υποκύπτουμε  σε εκβιασμούς,δεν δεχόμαστε το τσαλαπάτημα  της περηφάνιας μας από κανέναν!
Ότι και να υπογράψει η χωρίς νομιμοποίηση και λαική εντολή κυβέρνηση,δεν το αναγνωρίζουμε γιατί είναι ενάντια στη βούληση του λαού,ενάντια στο σύνταγμα  της Δημοκρατίας μας!


Αυτό το μήνυμα πρέπει να φτάσει στα αυτιά των τροικανών,των Ευρωπαίων,όλου του κόσμου,μα πάνω από όλους,στα αυτιά αυτών που θα κληθούν να ψηφίσουν σε λίγες μέρες τα κατάπτυστα κείμενα που συμφωνήθηκαν μεταξύ  εγχώριας και ξενόφερτης τρόικας.Και μετά,όταν πάρουν το μήνυμα και μας ακούσουν οι βο(υ)λευτάδες μας,ας τολμήσουν να το υπογράψουν.


Το Γουδί δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς τους.....και εμείς σίγουρα δεν το έχουμε ξεχάσει!

Τέλος για όσους ρωτήσουν "ωραία,άντε και κάναμε τα παλικάρια και είπαμε το μεγάλο "όχι",τι θα γίνει μετά?",τους παραπέμπω σε ένα άρθρο που διάβασα και λέει τι μπορούμε να κάνουμε,ΠΙΟ ΠΡΙΝ καν φτάσουμε στο...μετά,αλλά και τι δυνατότητες υπάρχουν για το ...μετά.. 
http://www.ramnousia.com/2012/02/blog-post_7344.html#.TzKZ6sVzqIB
Για αυτό,ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!Και αφού τα"συνεταιράκια"δεν τις θέλουν,ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για Κ.Κ.Ε και ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ,να αποδείξουν ότι είναι ενάντια στο σύστημα,ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ από τη Βουλή και με βάση το άρθρο 53,παράγραφος 2 του Συντάγματος,είναι υποχρεωμένοι να κάνουν επαναληπτικές εκλογές εκεί που μένουν κενές οι έδρες,οπότε δεν μπορεί-μέχρι τις εκλογές τουλάχιστον-,να γίνει οποιαδήποτε επικύρωση του μνημονίου,βγαίνει εκτός"πλάνων" το σχέδιο των "κορακιών" και αναγκαστικά πλέον πάμε σε γενικές βουλευτικές εκλογές!Εδώ θα φανεί αν εννοείτε όσα λέτε κύριοι της αριστεράς!