Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.


 Τελικά δεν έχει τελειωμό η πολιτική κολοτούμπα στην Ελλάδα.


 Ο ένας δεν θέλει να κυβερνήσει ,ακόμη και αν τον στηρίζανε σε οικουμενική και αριστερή κυβέρνηση. Αυτή την εντολή του έδωσε έδωσε ο λαός όταν τον  ψήφισαν μερικές μέρες πριν? Είχε πολλές φορές η Ελλάδα την ευκαιρία για μια τέτοιου είδους διακυβέρνηση?
Το αποτέλεσμα? Να γίνει πάλι κεντροδεξιά κυβέρνηση μάλλον.


 Ο άλλος πάει  να δώσει ψήφο "ανοχής" σε κάτι που δεν άκουγε καν κουβέντα πριν λίγες ώρες(με πρόσχημα λόγους "εθνικής ασφάλειας")και τελικά το μετανιώνει και λέει-χωρίς να το αποδεικνύει-ότι δεν απέστειλε ποτέ εκείνο το non paper .


 Οι άλλοι, βρήκαν πάλι τρόπο να ξαναμπούν στα "πράγματα", κάνοντας μικρές "υπαναχωρήσεις"(έτσι λένε τώρα τις κολοτούμπες),επειδή το πρόσταξαν τα έξω από την Ελλάδα κέντρα, με τις διάφορες απειλές τους.


 Ο συμπαθής κύριος, προσπαθεί να κρατηθεί(και να κρατήσει τα ποσοστούλια του),ανάμεσα σε αυτές τις εξελίξεις, παίζοντας τον αριστερό, που όμως έχει "ευρωπαικό προσανατολισμό".






Βγήκαν και τα πολιτικά ζόμπι, οι τελειωμένοι της πολιτικής, να εκμεταλευτούν τις καταστάσεις, μπας και μπούνε και πάλι στο "κάδρο" και καθήσουν σε καμιά καρέκλα για τα προς το ζην.


 Αριβίστες της πολιτικής, με το βλέμμα στραμένο στο μικροκομματικό τους συμφέρον και τις επόμενες εκλογές.

 Και μείς, ο «κυρίαρχος λαός» που στις 6 Μάη δώσαμε το στίγμα και την εντολή για το τι θέλουμε και τι όχι, μας περιφρονούν για ακόμη μία φορά και καπηλεύονται την ψήφο μας.

 Είμαστε και πάλι θεατές στο θέατρο που έχουνε στήσει ΌΛΟΙ τους, παραποιώντας και νοθεύοντας αυτό που θέλαμε να κάνουμε και να δείξουμε με την εντολή που τους δώσαμε.

 Ερμηνεύουν κατά το δοκούν την εντολή μας, παίζοντας επί μια εβδομάδα μικροπολιτικά παιχνίδια.

Περαστικά μας.