Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΕΦΡΑΙΜ

ΑΙΔΩΣ Α(Χ)ΡΓΕΙΟΙ!

«Πολεμος» εχει ξεσπασει εσχατως με την διαταγη προφυλακησης του Εφραιμ.

Βγηκαν στις”ρουγες” ,στα καναλια,στα blogs και οπου αλλου εχου προσβαση και..βημα.οι «συμπαραστατες» του”αδικημενου” ηγουμενου να τον υπερασπιζονται μεχρις θανατου για το αδικο της αποφασης προφυλακισης του σχετικα με τις ανταλλαγες γης της υποθεσης Βατοπεδιου!

Ολοι….απο τον προκαθημενο της Ελληνικης Εκκλησιας,το Λαος(το κομμα ενοω),τον ..Μητσοτακη(αυτος παντα εμφανιζεται σαν εφιαλτης),το Εκκλησιαστικο Ιδρυμα από την μαμα Ρωσια(με τις τοσες διασυνδεσεις και γνωριμιες που εχει) …κλπ..κλπ..

Ειδικα οσο αφορα το ιδρυμα,δεν είναι πολύ..τυχαιο..που ο ιδιος ο ηγουμενος πριν λιγες μερες ηταν εκει και «βραβευτηκε»,παραμονες της αποφασης για την προφυλακηση του(αναρωτιεμαι εγω ο αφελης τωρα)?

Τους πειραξε ολους αυτους που στις παραμονες της μεγαλης μας εορτης,αποφασισαν να προφυλακιστει,λες και δεν θα τους ενοχλουσε αν αυτό γονοταν λετε μετα Χριστουγεννα,πριν την πρωτοχρονια ΄η μετα από αυτην!

Αναρωτιεμαι αν την ιδια…”ευαιστθησια” εδειχναν και για τον οποιονδηποτε αλλον φουκαρα Ελληνα πολιτη,που θα προφυλακιζονταν τουτες τις μερες!!??!!

Και ….”ω του θαυματος” o Εφραιμ αρωστησε μολις τομαθε,τον εξετασε ο προσωπικος του γιατρος(γιατι όχι ενας κρατικος γιατρος-λειτουργος?και για μενα,τον ανγωστο Ελληνα πολιτη,ισχυει το ιδιο και αν βγει ενταλμα συλληψης μου,αρκει η γνωματευση του προσωπικου μου ιατρου για να μην μπω φυλακη?) και βγηκε το..πορισμα ότι πρεπει να παραμεινει στην μονη..”κλινηρης”(?) μεχρι να αναρρωσει…και εδώ μου ερχονται εμενα του κακοπροαιρετου οι σκεψεις…”βρε μπας και το κανουνε για να βγουν ολες αυτές τις μερες οι …συμπαραστατες του αδικοκατηγορουμενου,να δημιουργησουν ..κλιμα..να επιρεασουν τον προεδρο του Αριου Παγ(κ)ου και να γινει καμμια ..αναιρεση της αποφασης του προισταμενου Εφετων?

Γιατι εμενα του κακοπροαιρετου,μου ερχονται στο νου,μνημες προσφατες του παραγκαρχη Ψωμιαδη,που επικαλουνταν λογους υγειας κάθε φορα που εκρεμμουσε ενταλμα συλληψης του?

Τελικα σε αυτό το…κρατος,ποτε ο πολιτης θα νωσει την ΙΣΟΝΟΜΙΑ-ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ? Ή πρεπει να το παρουμε αποφαση ότι αυτές είναι αγνωστες λεξεις στον τοπο μας?

Περιμενω με αγωνια να δω αν τα αναπαντητα ερωτηματα ενός αδαους πολιτη αυτης της χωρας,απαντηθουν και αν βγουν αληθινες οι κακοπροαιρετες μου σκεψεις..

Μεχρι τοτε,καλα Χρισουγεννα συνΕλληνες μου,καλες γιορτες με υγεια,αγαπη και ευχομαι να μας αγκιξει το πνευμα των ημερων,να βοηθαμε αλληλους,να συμπαραστεκομαστε στον διπλανο μας και να ξαναγεννηθει μεσα μας ο ανθρωπος,γιατι καπου τον ειχαμε(εχουμε),χασει.