Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!

Σήμερα είναι η παγκόσμια μ'ερα της γενοκτονίας των Ποντίων.
Και βρέθηκε ενας εκπρόσωπος του Ελληνικού κοινοβουλίου,που ΕΦΥΓΕ απο την αίθουσα της βουλής ,στο κάλεσμα του ενος λεπτού σιγής στη μνήμη των νεκρών εκείνης της σφαγ'ης.
Να τη χαίρεσαι  κύριε Κουβελη την Ρεπούση της "παγκοσμιοποίησης",του"συνωστισμού",του δικαιώματος των Σκοπιανών να αυτοπροσδιορίζονται εθνικά μετο όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ,της νομιμοποίησης όλων των μεταναστών,της κατάργησης του Εθνους-κράτους,των συμβόλων,της σημαίας,της παραχάραξης της ιστορίας μας.

Αυτή η χώρα παντα γεννούσε  Ηρωες και πρόδτες.
Το ζήτημα είναι να μη νομιμοποιούμε τους δεύτερους με τη ψήφο μας!




ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ(?) ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.



 Γιατί έγινε όλο αυτό το show με τις διερευνητικές,ενώ ηταν  φανερό από την αρχή ότι δεν τα" βρίσκανε"?

 Γιατί να ξαναγίνουν εκλογές μέσα σε ένα μήνα? Τι νομίζουν –περιμένουν ότι έχει αλλάξει?

 Γιατί να περιμένουμε κάτι διαφορετικό-οσο αφορά τη συγκρότηση της επόμενης κυβέρνησης-,από αυτό που θα μπορούσε να προκύψει από την βουλή που μόλις διαλύθηκε?

 Γιατί θα πάμε σε εκλογές με άλλα «διλήμματα» αυτή τη φορά(όχι ψηφίζοντας  μνημονιακά-αντιμνημονιακά κόμματα,αλλά ευρώ-δραχμή)?.

  Γιατί μπήκε η χρυσή αυγή -και με αυτό το ποσοστό-στην βουλή? Και γιατί "ξαφνικά" τα κανάλια της διαπλοκής,τους …ανακάλυψαν μετά τις εκλογές ?

 Γιατι εφτασε πολυς κοσμος-που ψηφισε  στις προηγουμενες εκλογες-,να μη ξερει τι να ψηφισει στις ερχομενες και πολλοι προσανατολιζοντια να μη πανε και να προτιμησουν καποια πραλια?

 Γιατί οι"πιέσεις" από το εξωτερικό έχουν γίνει τόσο φορτικές και απροκάλυπτες,μιλώντας ευθέως για αποπομπή μας από την ευροζώνη?

 Γιατί η Μέρκελ ζήτησε ΤΩΡΑ,να γίνει δημοψήφισμα για το ευρό,για το ίδιο γεγονός που όταν το ψέλλισε καν ο ΓΑΠ,βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα,με μεγαλύτερες πιέσεις,με κυβέρνηση Λουκά-τραπεζίτη-Παπαδήμου και τα πλέον δυσβάστακτα μέτρα?

 Γιατί  έπρεπε να ορκιστεί μια βουλή,που διαλύθηκε την επόμενη μερα?

 Αυτά είναι μόνο μερικά από τα εκατοντάδες ερωτήματα που προκύπτουν τις τελευταίες μέρες στον νου του απλού πολίτη αυτής της χώρας. 

 Αν απαντηθούν από  τον  κάθε έναν μας,τότε θα μπορέσουμε να καταλήξουμε στο τι να ψηφίσουμε σε έναν μήνα.

 Υ Σ…Είδα  τι έλεγε το μέντιουμ πριν 10 μέρες (http://modestospoziadis.blogspot.com/2012/05/blog-post_08.html ) .
 Θα την ξαναεπισκευτώ  σε μερικές μέρες να μου πει τι "βλέπει" από εδώ και πέρα,μιας και σε πολλά έπεσε μέσα.