Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.....

 Ημουν πολύ μπερδεμένος το τελευταίο 24ωρο.
Από τη μια ήταν όλα αυτά τα"μηνύματα" που έδωσαν οι εκλογές και προσπαθούν ακόμη όλοι να αποκωδικοποιήσουν κατά το δοκούν.
 Από την άλλη ήταν οι διερευνητικές εντολές που δίνονται με βάση το σύνταγμα στα κόμματα που πρώτευσαν στις εκλογές και αναρωτιόμουν γιατί να δοθεί η πρώτη στην Ν.Δ, μιας που το πρώτο κόμμα είναι η αποχή (35%),αλλά και δεύτερο το 19% όσων δεν εκπροσωπήθηκαν με βάση τον ληστρικό εκλογικό νόμο.
Και τέλος τα συνεχή ερωτήματα μου,για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.


 Ετσι λοιπόν αποφάσισα να πάω σε κάποιον "ειδικό" για να δω τι μέλλει γενέσθαι από δω και στο εξής και να ξεδιαλύνει τις ανησυχίες μου.Και ποιος πιο "ειδικός",από μια μελλοντολόγο-χαρτορίχτρα-μέντιουμ,να μου έδινε απαντήσεις για το τι να περιμένω?


 Παρακάτω λοιπόν τι "είδε" στη γυάλινη σφαίρα της.


1) Θα γίνουν εκλογές μέσα στον Ιούνη(ε,δεν μας είπε και κάτι που δεν ήξερα!).


2) Ντόρα και Μάνος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να να μπούνε  στην επόμενη βουλή και να γίνουν το επόμενο υποπόδιο μιας μνημονιακής κυβέρνησης ή απλά "επαναπατρίζονται" στον φυσικό τους χώρο.


3) Μας πιέζει το Δ.Ν.Τ,ο Σόιμπλε,οι τραπεζίτες και εμείς οι ανυπόταχτοι Ελληνες(κάτι σαν το γνωστό Γαλατικό χωριό του Αστερίξ),τσιτώνουμε περισσότερο(σαν "ιδιόρυθμος" λαός που είμαστε με τη παράξενη ιδιοσυγκρασία ,όπως μας κατηγορούν)και ανεβάζουμε και άλλο τα ποσοστά των κομμάτων που αντίκεινται στον μνημόνιοα,όπως καλή ώρα έγινε και στις εκλογές που περάσανε και ανέβηκαν τα ποσοστά του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ τις τελευταίες δύο μέρες που μας"πιέζανε" οι...εταίροι μας).


4) Η Χρυσή Αυγή,θα ξαναπάει εκεί που ήταν μιας μιας από εδώ και στο εξής είναι αναγκασμένοι να βγούνε από το σκοτάδι που κρυβόντουσαν(που τους κρύβανε επίτηδες τα παλιοκάναλα για να έρθουν μπούνε στη βουλή,με σκοπό να ασχολούμαστε μαζί τους και όχι με κείνους που μας κατέτρεψαν,κάτι σαν αντιπερισπασμό),και πλέον ο κόσμος ξέρει τι ουσιαστικά ψηφίσε.


5) Το ΛΑ.Ο.Σ και πάλι στη βουλή,γιατί ο κόσμος πάντα συγκινείτε με τους "αδικημένους" που για λίγο δεν τα κατάφεραν(αν δεν του φύγουν και τα υπόλοιπα στελέχη προς την"πολυκατοικία",όπως την έκαναν με "ελαφρά" οι Βορίδης και Γεωργιάδης,οπότε και αυτοί θα βρεθούνε στην ζεστή αγκαλιά της οικογένειας).


6) Ο Τσίπρας παίρνει μαζί του και άλλες "αριστερές"(?) δυνάμεις (Κοινωνική Συμφωνία,Οικολόγους,ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α κλπ) και πάει για πρώτο κόμμα(εδώ δεν μπορώ να τη πολυπιστέψω γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι πραγματικά θέλει ο Τσίπρας την διακυβέρνηση της χώρας).


7) Παραίτηση Σαμαρά (αν δεν καταφέρει να βγεί πάλι πρώτος) και εθνοσωτήρια επάνοδος Καραμανλή με γενικό προσκλητήριο για τη δημιουργία της "μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης"(ο λόγος εξ άλλου που εμφανίστηκε μετά από 2.5 χρόνια στο πλευρό του Σαμαρά ήταν να μην χρεωθεί την επερχόμενη ήττα και του δώσει άλλοθι επειδή δεν τον στήριξε) .


8) Αποχώρηση των δυσαρεστημένων(βλέπε πρώην βολεμένων σε καρέκλες που τις χάσανε μετά από τόσα χρόνια),από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και "μεταστέγαση" τους σε όμορους χώρους,με πρώτο και καλύτερο αυτόν του Κουβέλη.


Ο υπεύθυνος για την μεταφορά των λεγομένων του μέντιουμ...


Μόδεστος Ποζιάδης.