Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΣΚΕΨΕΙΣ,ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.



Για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση,κάποιος(ένα μεγάλο εύγε στον Αυγερόπουλο),τόλμησε να δείξει στον κόσμο το τι έγινε στην Ισλανδία και τι γίνεται τώρα.
Απλά πράγματα έγιναν και ακούγονται στο ντοκιμαντέρ απλές λέξεις που οι δικοί μας πολιτικοί "ξεχάσαν" να πούνε ή να κάνουνε,όπως"διαπραγμάτευση","εκλογές","άρνηση","δημοψήφισμα".


Ο δε πρόεδρος τους λέει κουβέντες που πολύ θα θέλαμε να ακούσουμε και από τους δικούς μας πολιτικούς και τον δικό μας πρόεδρο,όπως"Είναι δυνατόν να Εθνικοποιούμε τις απώλειες και να ιδιωτικοποιούμε τα κέρδη?"!Και το κορυφαίο.."φτάνεις σε ένα σταυροδρόμι που από τη μια έχεις τις απαιτήσεις των αγορών και από την άλλη τη δημοκρατική βούληση του κόσμου" και φυσικά αυτός ο λεβέντης Πρόεδρος,διάλεξε και πήρε τον δεύτερο δρόμο!Δίδαξε δημοκρατία και υπερηφάνεια σε όλους μας(ακούς κύριε Παπούλια που απορούσες γιατί σε γιουχάιζε ο κόσμος στις παρελάσεις?).
Μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγου του για χρησιμοποιεί δυο Ελληνικές λέξεις"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ"!Και εμείς οι νεοέλληνες τις ξεχάσαμε και τις δυο...

Τους απείλησαν πως θα απομονωθούν,πως θα γίνουν η "Κούβα της Ευρώπης",ότι θα καταρρεύσουν,ότι όλες οι κυβερνήσεις ήταν εναντίον του,'αλλά αυτός ακλόνητος στα πιστεύω του(όπως κάτι ανάλογο έγινε και με τον αείμνηστο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας,Παπαδόπουλο με σχέδιο Ανάν),κατέφυγε σε δημοψήφισμα(λέξη απαγορευμένη και άγνωστη στη δική μας δημοκρατία),αλλά αυτοί προτίμησαν το "όχι" τους στα ψευτοδιλήμματα και τους εκφοβισμούς και δικαιώθηκαν στην επιλογή τους,σε αντίθεση με μας που είπαμε "ναι σε όλα"!Εμείς που σε όλη μας την ιστορία,λέγαμε πάντα τα μεγάλα "όχι"(και για αυτό το λόγο μας έγραψε η ιστορία),τώρα σκύβουμε το κεφάλι στους κάθε Σόιμπλε,Τόμσεν,Λα Γκάρντ...
Που είναι μωρέ το Ελληνικό D.N.A μας?Το έφαγε η καλοπέραση μας,τα ακριβά μας αυτοκίνητα,οι led t.v μας,τα τελευταίας τεχνολογίας κινητά μας....


Το ντοκιμαντέρ λέει και άλλα πολλά,όπως το ότι περνάνε από δίκη τον τότε πρωθυπουργό τους,ότι κάνανε νέο σύνταγμα,ότι πλέον είναι και πάλι στις "αγορές",ότι φύλαξαν το κοινωνικό τους κράτος,ότι διαπραγματεύτηκαν με το I.M.F που προσπάθησε να τους επιβάλει τις δικιές του πρακτικές,αλλά τους έπεισαν ότι η δική τους κοινωνία και το κράτος τους,μπορούσε με τον δικό τους τρόπο να τα καταφέρει και ω του θαύματος,το I.M.F το δέχτηκε!


Ελπίζω να βγει στο ίντερνετ όλη η εκπομπή(προς το παρόν μόνο δυο κομμάτια της κυκλοφόρησαν στο youtube)για να δούμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος και όχι μόνο αυτός που μας επέβαλαν με το ζόρι και με την υποστήριξη των πουλημένων Μ.Μ.Ε.


Να μη φάμε για άλλη μια φορά τον ίδιο παραμύθι των "μεγάλων" που τα έχουν συμφωνήσει από τώρα το τι θα γίνει μετά τις εκλογές.Αυτή τη φορά ΟΛΟΙ πρέπει να δώσουμε το παρόν μας στις επερχόμενες εκλογές με το απλό ερώτημα μπρός από την κάλπη"ναι στις σφαλιάρες,στον εξευτελισμό μας.στα νέα μέτρα που έχουν προαναγγήλλει και στο μνημόνιο ή ΟΧΙ στη συνεχιζόμεη κατρακύλα μας σαν Εθνος και ναι στη περηφάνια μας,στην ιστορία μας,στην υποχρέωση που έχουμε να παραδώσουμε στις επερχόμενες γενεές μια πατρίδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τόσο μεγάλη,άρτια και αδούλωτη,όπως τη παραλάβαμε?".


Τις επόμενες μέρες θα γίνουμε όλοι μάρτυρες-όσοι ακόμη,ανόητα κατ'εμέ,βλέπουν t.v-μιας απίστευτης προπαγάνδας του έργου που έχει επιτελεστεί",της "επιτυχίας" του PSI(λέγε με ΠΑ.ΣΟ.Κ),του μονόδρομου του μνημονίου(Ν.Δ),της προσπάθειας εκφοβισμού για οτιδήποτε διαφορετικό από αυτά που πρεσβεύουν τα κόμματα του μνημονίου και όσοι το στήριξαν ακόμη και αρχικά(λέγε με ΛΑ.Ο.Σ),αλλά και όσοι είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μετεκλογικά με αυτή τη λογική του μονοδρόμου( ΔΗ.ΜΑΡ).


Το έργο το έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενες προεκλογικές περιόδους,με πόλωση και προσπάθεια να επανεγκλεισμού στο "μαντρί" των προβάτων-ψηφοφόρων τους.
Αυτή τη φορά όμως,ουδέν λάθος θα αναγνωριστεί μετά την απομάκρυνση από το....ταμείο,όταν-ω μη γέννητω-θα έχουν την γνωστή"νωπή  λαϊκή εντολή!


Κλείστε τις τηλεοράσεις,ενημερωθείτε από το ίντερνετ(είναι το μόνο-ακόμη-ελεύθερο και ανεξάρτητο βήμα έκφρασης).Ενημερωθείτε και ενημερώστε άλλους.
Ακούστε την καρδία σας και όχι τα πουλημένα Μ.Μ.Ε.
Διώξτε τον φόβο που θα προσπαθήσουν να σας επιβάλουν με ψευτοδιλήμματα και συναισθανθείτε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην ιστορία αυτού του τόπου.
Το μνημόνιο είναι η υποθήκευση και πώληση των πάντων,χρήματα που δανειζόμαστε για να αποπληρώσουμε τους δανειστές μας,από τα ληστρικά τους επιτόκια,τις μίζες,τα σκάνδαλα,τα γερμένα υποβρύχια,τις ελαττωματικές  φρεγάτες.Είναι-όπως αποκαλύπτει έστω και καθυστερημένα η πρώην συνεργάτης του ...πρώην Πρωθυπουργού,κυρία Παναρίτη-μια υποθήκη,μια έγγραφη δέσμευση της Ελλάδας στους δανειστές της ότι θα τους αποπληρώσει,ακόμη και αν χρεοκοπήσει(http://www.youtube.com/watch?v=vHA4rIrQYpc&feature=player_embedded#!)! Για εμάς θα μείνουν μοναχά οι φόροι,οι μειώσεις μισθών και συντάξεων,η ύφεση,η ανεργία και φυσικά η ιστορική "ρετσινία"ότι ξεπουλήσαμε τη πατρίδα,τις ψυχές και τη περηφάνια μας για λίγους ακόμη μήνες στη ψευδαίσθηση της παραμονής μας στο ευρώ,από όπου θα μας πετάξουν σαν στημένες λεμονόκουπες όταν δεν θα μας έχουν ανάγκη και θα έχουν εξασφαλίσει ότι θα πάρουν ότι χρειάζονται.  
Είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές που θα γίνουν στη πατρίδα μας και πρέπει ΟΛΟΙ να συμμετάσχουμε  και να δώσουμε το μήνυμα  μας ,ότι τούτος ο λαός και μνήμη έχει και ιστορικές καταβολές και επιτέλους κατάλαβε το έργο που παίζεται στις πλάτες του εδώ και χρόνια και είναι αποφασισμένος να επωμιστεί τις ιστορικές του ευθύνες με οποιοδήποτε κόστος!