Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Παρέλαση 25ης Μαρτίου.

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες άναυδοι τις προσπάθειες του κατεστημένου να γίνει η παρέλαση της  25ης Μαρτίου,χωρίς"επεισόδια",χωρίς τον φόβο τους να εκδηλωθεί η λαική οργή επάνω τους,στο πρόσωπο εκείνων που έφεραν τη πατρίδα μας στο χείλος της καταστροφής,στα πρόθυρα του ξεπουλήματος της.
Επιστρατεύουν για αυτό το σκοπό τα Μ.Μ.Ε,τα Μ.Α.Τ,τα Μ.Ε.Α,την .Ε.Υ.Π,τα...Λ.Ο.Κ,τους...καταδρομείς και όλες τις δυνάμεις καταστολής που διαθέτει το κράτος,προκειμένου να φοβίσει τους πολίτες να μην εκδηλώσουν εκείνη τη μέρα την οργή τους.
Δεν πρέπει λένε οι προπαγανδιστές των Μ.Μ.Ε,τη μέρα που τιμούμε εκείνους που έχυσαν το αίμα τους για τη λευτεριά της χώρας,να δημιουργούμε"επεισόδια"σε βάρος των "επισήμων" γιατί αμαυρώνουμε τη μέρα και αν θέλουμε να τους τιμωρήσουμε,μπορούμε να το κάνουμε στις εκλογές.Μα όσοι διαμαρτύρονται εκείνη τη  μέρα,δεν διαμαρτύρονται σε βάρος των ανθρώπων που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε λεύτεροι,αλλά σε βάρος εκείνων που προσπαθούν να μας ξανασκλαβώσουν!''Οι αυθόρμητες αντιδράσεις του λαού ενάντια στους σύγχρονους "εφιάλτες",είναι σίγουρο ότι θα έκαναν περήφανους τους προγόνους μας που δεν σκύβουμε το κεφάλι στην σύγχρονη τυραννία που προσπαθούν να μας επιβάλουν τα εγχώρια και ξένα κέντρα αποφάσεων,που υποδουλώνουν μια περήφανη χώρα,με τεράστια ιστορία.Δεν ξεφτιλίζουν τη μέρα εκείνη-αντίθετα τη τιμούν αντιστεκόμενοι-,αλλά εκείνους που προσπαθούν να την υποδουλώσουν!


Και το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι,τι μπορούμε πλέον να κάνουμε εμείς απέναντι σε αυτό το σύστημα που προσπαθεί να μας φιμώσει,να φιμώσει την λαική οργή.Ιδού μερικές ιδέες...




Να μη στείλουμε τα παιδιά μας να παρελάσουν μπροστά από τους γραβατομένους προδότες και όσα παρελάσουν,τη στιγμή που θα περνούν από μπροστά τους,αντί του κλασσικού βήματος,να περάσουν όπως θα κάνανε βόλτα με τη παρέα τους πηγαίνοντας για καφέ,άναρχα και όχι συντεταγμένα(φυσικά ούτε λόγος για γύρισμα κεφαλιού προς την εξέδρα).
Να βγάλουν και να κουνάν μαύρα μαντήλια εκείνη τη στιγμή,δείγμα της αντίδρασης της γενιάς των εκκολαπτόμενων ανέργων 'η στη καλύτερη περίπτωση της γενιάς των 700(που έγιναν 500 και θα γίνουν 350)ευρό,για το μέλλον τους,όπως το έχουν προκαθορίσει οι"επίσημοι" εκείνης της μέρας. 
Να μην πάμε ούτε εμείς στις παρελάσεις.Να γίνουν χωρίς κόσμο,με άδειους δρόμους.Αυτό ίσως τους πονέσει περισσότερο από όλα,μιας και εκείνη τη μέρα όλος αυτός ο συρφετός των"επισήμων",πηγαίνει κοστουμαρισμένος για να τους δούνε-με,για το θέατρο που στήνεται κάθε τέτοια μέρα ,με χειραψίες,ψεύτικα χαμόγελα,δημόσιες σχέσεις.
Να ΜΗΝ παρελάσουν οι διάφοροι σύλλογοι(εκπολιτιστικοί,λαογραφικοί κλπ) και φυσικά οι σύλλογοι των αναπήρων πολέμου και οι αντιστασιακοί,που θα έπρεπε εκείνοι να είναι στην εξέδρα των επισήμων και προς εκείνους να αποδίδονται οι τιμές!


Είναι απλές σκέψεις που κάνω,μιας και πρέπει να αντιπαλέψουμε αυτό το κύμα της ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,του φασισμού και της επιβολής της νέας τάξης πραγμάτων,ενάντια στη βούληση και το αίσθημα του λαού μας.